NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Direct hulp
Tel: 0172 407 603

Aharon Orthomanuele diergeneeskunde

Routebeschrijving

Voor u vertrekt is het handig om te kijken naar actuele informatie van wegwerkzaamheden in de komende 48 uur.

Indien u genoodzaakt bent om om met het openbaar vervoer te komen kunt u de goedkope RijnstreekHopper bestellen. De Hopper neemt blindengeleidehonden, hulphonden en kleine honden die in een tas passen mee. Het traject is: NS station Woerden (sterhalte) - de praktijk (Gerberastraat 2 in Noorden).

1. vanaf Utrecht, A2

Vanaf afrit 5 is de gemiddelde reistijd 20 minuten.
Afrit 5: Breukelen. Bij de rotondes is het belangrijk om de bordjes Kockengen te blijven volgen. Langs Kockengen, op de tweede rotonde: richting Wilnis (N212), bij de ophaalbrug: afslag Woerdense Verlaat (N463), door Woerdense Verlaat. In Noorden (Voorweg) rechtdoor en 250 meter vóór de kerk rechtsaf slaan (Prolkade), daarna op de Prolkade tweede weg links de dijk af: drie keer rechtsaf en parkeren in het parkeervak aan het grasveld naast de ingang van de praktijk. Denkt u aan het aanlijnen van uw hond?

2. vanaf Den Haag, A4

Vanaf afrit 6a is de gemiddelde reistijd 30 minuten.
Afrit 6a: N11 richting Alphen a/d Rijn, Ring Oost Alphen a/d Rijn (N207), dan N231, richting Nieuwkoop, langs Nieuwkoop tot aan nieuwe rotonde bij het BP station, rechtsaf naar Noorden. In Noorden voorbij de kerk linksaf slaan (Prolkade), daarna op de Prolkade: de tweede weg links de dijk af: drie keer rechtsaf en parkeren in het parkeervak aan het grasveld naast de ingang van de praktijk. Denkt u aan het aanlijnen van uw hond?

3. Vanaf Rotterdam, A20 en A12

Vanaf afrit 12 is de gemiddelde reistijd ruim 25 minuten.
Neem afrit 12, Bodegraven (N11) (géén Woerden). Het is de bedoeling om op de N11 te komen, dus volg na de afrit 12 de bordjes N11. Op de N11 sorteert u links voor bij de stoplichten en gaat naar Ring Oost Alphen a/d Rijn (N207) richting Nieuwkoop. Volg de borden N207 Nieuwkoop, Ring Oost. Daarna komt u bij een rotonde en kiest u de N231, richting Nieuwkoop. Langs Nieuwkoop tot de rotonde bij het BP station, rechtsaf naar Noorden. In Noorden voorbij de kerk linksaf slaan (Prolkade), daarna op de Prolkade: de tweede weg links de dijk af: drie keer rechtsaf en parkeren in het parkeervak aan het grasveld naast de ingang van de praktijk. Denkt u aan het aanlijnen van uw hond?

4. vanaf Amsterdam, A10, Ring oost, A2

Vanaf afrit 4 is de gemiddelde reistijd 25 à 30 minuten.
Neem de afrit op de A2 bij Vinkeveen (afrit 4). Bij filevorming op deze afrit en de vluchtstrook is het raadzaam om afrit 5 (Breukelen) te nemen. De toeristische route langs de Vinkeveense plassen is 5 à 10 minuten langer dan de route via afrit 5.

5. vanaf Amsterdam, A10, Ring Oost, A2

Vanaf afrit 5 is de gemiddelde reistijd 20 minuten
A2, richting Utrecht, afrit 5: Breukelen. Bij de rotondes is het belangrijk om de bordjes Kockengen te blijven volgen. Eenmaal langs Kockengen, op de tweede rotonde: richting Wilnis (N212), bij de ophaalbrug: afslag Woerdense Verlaat (N463), door Woerdense Verlaat. In Noorden (Voorweg) rechtdoor, 250 meter vóór de kerk rechtsaf slaan (Prolkade), daarna op de Prolkade tweede weg links de dijk af: drie keer rechtsaf en parkeren in het parkeervak aan het grasveld naast de ingang van de praktijk. Denkt u an het aanlijnen van uw hond?

6. vanaf Amsterdam A10, Ring west, A4

Vanaf afrit 3 is de gemiddelde reistijd 30 minuten.
A4, richting Den Haag, afrit 3: Hoofddorp, Aalsmeer (N201). Bij de stoplichten linksaf (N201) richting Schiphol-Rijk, Oude Meer, Aalsmeer. Deze N201 vervolgen, volg de borden Flora Holland. Neem na de Waterwolftunnel de tweede afslag richting bloemenveiling (N231). Blijf op deze N231 rechtdoor rijden richting Nieuwveen, voorbij de bloemenveiling, voorbij Kudelstaart, de Kwakel en Vrouwenakker. De N231 volgt u tot de rotonde, aldaar rechtdoor, de borden Noorden volgen. In Noorden meteen rechtsaf de dijk af: drie keer rechtsaf en parkeren in het parkeervak aan het grasveld naast de ingang van de praktijk. Denkt u aan het aanlijnen van uw hond?

7. Vanaf haarlem, A5 (of bij file op Westring Amsterdam, A5)

Vanaf afrit 3 is de gemiddelde reistijd 30 minuten.
A5, neem de afslag 3 + 3a: Hoofddorp, Aalsmeer, Schiphol (N201), direct daarna afslag 3: Hoofddorp Aalsmeer (N201). Bij de stoplichten linksaf (N201) richting Schiphol-Rijk, Oude Meer, Aalsmeer. Deze N201 vervolgen, volg de borden Flora Holland. Neem na de Waterwolftunnel de tweede afslag richting bloemenveiling (N231). Blijf op deze N231 rechtdoor rijden richting Nieuwveen, voorbij de bloemenveiling, voorbij Kudelstaart, de Kwakel en Vrouwenakker. De N231 volgt u tot de rotonde, aldaar rechtdoor: de borden Noorden volgen. In Noorden meteen rechtsaf de dijk af: drie keer rechtsaf en parkeren in het parkeervak aan het grasveld naast de ingang van de praktijk. Denkt u aan het aanlijnen van uw hond?

8. Alternatieve route vanaf Amsterdam A10, Ring Zuid.

Vanaf deze afrit is de gemiddelde reistijd 40 minuten.
A10, afrit S108 (VU ziekenhuis) naar de Amstelveenseweg. Bij de stoplichten van de Van Nijenrodeweg slaat u rechtsaf (Amsterdamse Bos). U volgt de weg door het gehele Amsterdamse Bos (Bosbaanweg en Nieuwe Meerweg), gaat onder de A9 door en bij de rotonde aan het einde van het bos gaat u richting Aalsmeer (N231). U volgt de N231 richting Bloemenveiling. Na de bloemenveiling bij het kruispunt met de N201 gaat u rechtdoor richting Nieuwveen. U komt door Vrouwenakker (brug). De N231 volgt u tot de rotonde, aldaar rechtdoor: de borden Noorden volgen. In Noorden meteen rechtsaf de dijk af: drie keer rechtsaf en parkeren in het parkeervak aan het grasveld naast de ingang van de praktijk. Denkt u aan het aanlijnen van uw hond?