NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Fam. Chardon
Nova Scotia Duck Tolling Retriever Tracer kon niet meer liggen of zitten

Tracer is 15 maanden als ze na een wandeling niet gaat liggen of zitten. Ze is duidelijk moe van het wandelen maar blijft staan. Als ze na 3 a 4 uur zo moe is dat ze al staande probeert te slapen en zachtjes huilt, is het voor ons tijd de weekend-dierenarts te consulteren.

Hij doet grondig onderzoek en vermoedt rugklachten. 3 weken rust en pijnstillers. Het helpt inderdaad, maar na 5 weken zijn de klachten terug. Daarna naar onze eigen dierenarts gegaan en wederom kregen we rust en pijnstillers voorgeschreven. Gelukkig op het tollerforum het advies gekregen naar dr. Aharon te gaan.

Zij concludeerde 2 verschoven wervels, een heup die snel uit de kom dreigt te gaan en ellebogen die naar buiten staan. Ze zet alles recht en we moeten na 2 weken terug komen. We merken de volgende dag al verschil. Tracer is vrolijk en actief. Toch houden we haar rustig, geschrokken van het feit dat Tracer zoveel mankeerde.

Als we voor controle komen, is een wervel weer iets verschoven, verder is alles prima en Tracer mag alles weer doen; controle over 3 maanden.

Ook na 3 maanden is dr. Aharon erg tevreden. De rug staat goed en haar spieren zijn sterk en stevig geworden. Wij zijn ook erg blij; Tracer is niet alleen pijnvrij, maar ze is ook in haar gedrag veranderd. Was ze als pup afwachtend en bang, nu staat ze open voor nieuwe indrukken en wil ze meer spelen en rennen. Waarschijnlijk had ze al langer last van haar rug, wat haar belemmerde in haar ontwikkeling.

We zijn erg blij bij dr. Aharon terecht te zijn gekomen!

Lees ook de volgende verhalen:
Berner Sennen Carlos had een kruisbandprobleem
Fam. Ter Schiphorst
Berner Sennen Carlos had een kruisbandprobleem
Cato en Pleun komen regelmatig langs
Petra Driessen
Cato en Pleun komen regelmatig langs
Hoe een vakantie ons bij mw. Aharon bracht...
Edith Muller
Hoe een vakantie ons bij mw. Aharon bracht...
Ollie is weer een vrolijk hondje geworden
Familie Heynemans
Ollie is weer een vrolijk hondje geworden

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?