NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Nancy de Jong, Greyhoundfriends
Enia een dapper meisje

Vrijdag is Enia voor de eerste keer bij Aharon – Orthomanuele Diergeneeskunde geweest. Drs. Aharon is het helemaal eens met SDU, zij ziet ook geen reden om Enia te opereren. Enia haar bekken stond scheef, in de zin van a-symetrisch, die staat nu weer recht, haar hele rugwervel is rechtgezet, haar reflexen zijn goed.

Door compensatie/ontlasting van haar rechter achter poot heeft zij haar linker voorpoot en schouder overbelast, dit is een logisch gevolg. Tijdens het navoelen van haar rugwervel kwam mevrouw Aharon ook nog een afgebroken puntje van de rugwervel tegen, dit kan verder geen kwaad. Tijdens het recht zetten van het bekken moesten wij haar goed vast houden, want dit ging erg veel pijn doen! Enia heeft geen kik gegeven. Drs. Aharon zei: ‘Deze hond voelt heel goed aan dat wij haar aan het helpen zijn en ondergaat het.’ Hoeveel behandelingen er nog moeten komen kon ze niet voorspellen.

Enia heeft het super gedaan bij Drs. Aharon, zelfs zij vond haar een dapper meisje. Ze vond haar ook een hele mooie hond.

Mevrouw Aharon is zeer begaan met de rescuehonden en met Greyhoundfriends. Op mijn vraag of ze op de foto wilde, met mijn uitleg dat er een loterij voor Enia is geweest, hoefde ze geen seconde na te denken: ‘Natuurlijk wil ik dat, als ik jullie en de honden kan helpen doe ik dit met heel veel plezier.’

Met een schema voor de aankomende 4 weken en medicatie gingen we naar huis. Nancy & Demi

Lees ook de volgende verhalen:
Bordeaux Dog Yuna raakte net als Maciste verlamd
Fam. Bouma
Bordeaux Dog Yuna raakte net als Maciste verlamd
Shih Tzu Binqui ging steeds slechter lopen
Mevr. Kuipers
Shih Tzu Binqui ging steeds slechter lopen
Jimmy
Jos en Jeannette Hofstede
Jimmy
Teckel Zusje heeft een ruggenmerginfarct en hernia gehad
Mevr. Moerman
Teckel Zusje heeft een ruggenmerginfarct en hernia gehad

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?