NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Familie Heynemans
Ollie is weer een vrolijk hondje geworden

Wij hebben Ollie nu ongeveer een half jaar bij ons in huis. Hij is 5 jaar oud en is, toen hij ongeveer 1 jaar oud was, uit een dodingsstation in Spanje gehaald en vervolgens geadopteerd naar Nederland. Daar is hij dus na 3 1/2 jaar bij ons terecht gekomen.

Ollie was, toen hij net bij ons was, erg onzeker en wilde het allerliefst alleen maar hééééél dichtbij ons zijn. Vandaar dat hij in een onbewaakt ogenblik uit de werkbus van mijn man gesprongen is. Dat mag hij helemaal niet want het is veel te hoog en wij tillen hem altijd. Maar goed, na een hardhandige landing ging Ollie steeds slechter lopen en mocht je niet meer aan zijn achterkant komen vanwege de pijn. Na 2 dierenarts bezoeken kregen wij te horen dat ze niet veel meer voor hem konden doen. Daar schrokken wij ontzettend van, gelukkig was één van de dierenartsen zo attent om ons kreupeldier aan te raden.

Zenuwachtig gingen wij naar het eerste consult en bleek dat er maar liefst 7 ruggenwervels scheef stonden. Nadat deze rechtgezet waren, ging tot onze grote opluchting en verbazing, het na een paar dagen steeds beter met Ollie. Na een tweede consult, nog één ruggenwervel recht gezet, loopt Ollie nu weer als een nieuwe. Hij springt, speelt en rent dat het een lieve lust is. Wij proberen hem nog wel te kalmeren omdat we bang zijn dat er weer wat scheef schiet maar daar trekt hij zich niets van aan. In september moeten we voor de laatste controle maar mocht er tussentijds toch wat fout gaan dan weten wij voortaan waar we heen moeten gaan.

Wij zijn ontzettend dankbaar dat Ollie op deze manier geholpen is en weer een heel vrolijk hondje is geworden. Ook hebben wij onze eigen dierenartsenpraktijk bedankt voor deze doorverwijzing.

Groetjes familie Heynemans en van Ollie.

Lees ook de volgende verhalen:
Drentsche Patrijs Django werd Clubkampioen
Fam. Brom
Drentsche Patrijs Django werd Clubkampioen
Sportief bezig zijn met je trouwe 4-voeter,
Heidi Claessens
Sportief bezig zijn met je trouwe 4-voeter,
Teckel Eno had een verlamming graad 2/3
Marc Klazen
Teckel Eno had een verlamming graad 2/3
Teckel Tommie had een nekhernia
-
Teckel Tommie had een nekhernia

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?