Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Maria en René Ketelaar
Sjimmie is lekker vrolijk nu.

24 november 2015 begint Sjimmie slecht te lopen. Na twee dagen te slepen met z’n achterpootjes kan hij niet meer blijven staan en lopen lukt niet meer. Waarschijnlijk gekregen nadat hij van een stoel afgesprongen is.

Na onderzoek bij onze dierenarts op 25 november en foto’s maken blijkt dat Sjimmie een hernia heeft. Advies van de dierenarts was een operatie. Omdat Sjimmie al op leeftijd was (9 jaar) zagen we dit niet zitten. Daarbij kwam dat er veel risico’s aan die operatie zaten. De dierenarts gaf ons het adres van mevrouw Aharon, hij had er goede ervaringen mee. Wij vanuit de Achterhoek naar Noorden toe naar uw praktijk, wanhopig kwamen we bij u aan.

U onderzocht Sjimmie, drukte en voelde overal. U had de foto’s van de dierenarts gezien en zei tegen ons dat u Sjimmie wel kon helpen. Sjimmie had een vierde graad hernia, waren we een paar dagen later geweest dan was Sjimmie niet meer te helpen. U drukte met beide handen op de plek van de ruggenwervel en voelde meteen dat er iets niet goed zat. Na wat correcties en adviezen, o.a dat Sjimmie 6 weken bench- of box rust moest houden, gingen we met Sjimmie weer naar de auto. Daar werden we heel emotioneel. We zeiden tegen elkaar: "wat zijn wij blij dat we naar Drs. Aharon toe zijn gegaan en dat we Sjimmie deze kans hebben gegeven". Na een dag kwam er geen plas en ontlasting en hier heeft de dierenarts mee geholpen. Na twee keer katheteriseren bij de dierenarts heb ik het zelf gedaan, 4 weken lang. Na twee weken kon Sjimmie weer heel langzaam wat lopen. Het waren emotionele dagen voor ons om te zien hoe Sjimmie weer op knapte.

Na 6 weken weer terug voor controle bij u, het was voor u ook heel bijzonder hoe Sjimmie weer opknapte. We komen geregeld voor controle, af en toe heeft Sjimmie weer een correctie nodig omdat er door zijn eigen wilde beweging iets in de wervels verschuift. Wij zijn Super blij dat we naar u toe zijn gegaan en willen u dan ook hartelijk bedanken dat u met uw kundigheid Sjimmie heeft geholpen. Sjimmie is lekker vrolijk nu. Wij zullen u zeker bij andere hondenbezitters aanbevelen. Maria en René Ketelaar uit Etten GLD

Lees ook de volgende verhalen:
Sportief bezig zijn met je trouwe 4-voeter,
Heidi Claessens
Sportief bezig zijn met je trouwe 4-voeter,
Julius, zeven en een half jaar later
Fam. Bosma
Julius, zeven en een half jaar later
Franse Bulldog Chef had een flinke nekhernia
Sophie Wouters en Rob Maillé
Franse Bulldog Chef had een flinke nekhernia
Jack Russell Mickey had toch geen probleem in zijn koppie
T.J. en J.M. Wingelaar-de Waard
Jack Russell Mickey had toch geen probleem in zijn koppie

Een vraag of een afspraak?