Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Angelique Staal
Google en Gadget

We kwamen bij Drs. Aharon op advies van vrienden die al met haar bekend waren nadat bij onze doodlemeid onduidelijke problemen naar voren kwamen bij de les behendigheid. Ze vond het heerlijk en zonder enige aansporing vloog ze door tunnels, over schotten en hindernissen. Maar bij de slurf wilde ze niet. Onze trainer gaf aan haar nekwervels eens na te laten kijken.

Zo gezegd zo gedaan en wij maakten een afspraak. Drs. Aharon ontdekte vrij snel enige zwakke plekken in haar gestel, haar heupen, rug en een blessure in haar pootje voor. We hielden ons religieus aan de adviezen en konden al na een paar behandelingen opgelucht ademhalen, onze meid was weer gezond. We hoefden niet meer terug te komen, maar hebben een jaarlijkse ‘kleine beurt” erin gehouden omdat we ons daar prettig bij voelen.

Toen onze doodle-vent een ernstige diagnose bij de reguliere dierenarts kreeg, schrokken we heel erg. Hij had zijn kruisband grotendeels gescheurd, hij zou een titanium knie moeten krijgen, 6 maanden minimaal revalideren, mocht dan amper iets doen. Ik zag me al met mijn vrolijke kerel, die aan alles mee wil doen en zoveel plezier in het leven heeft, als een zielig hoopje steeds NEE moeten zeggen. Ik wilde graag een second opinion halen bij Drs. Aharon na de goeie ervaring met onze meid.

We konden snel terecht gelukkig en we kregen een streng plan met oefeningen, massages, do’s en don’ts, voedingstips, pijnstillers etc. Opereren vond zij op dit moment nog zeker niet nodig. Dus wij gingen met goede hoop met onze vrolijke vriend naar huis en aan de slag. Wederom religieus ons aan de adviezen en oefeningen gehouden. We kregen daar zelfs nog een compliment over van Drs. Aharon, maar vonden het vanzelfsprekend.

Inmiddels is het 2 jaar later en huppelt onze lachebek nog steeds lekker met ons mee, zonder operatie. Maar nog steeds met de goeie adviezen van Drs. Aharon in acht nemend. We wandelen veel, doen lagere impact spellen zoals hoopers i.p.v. behendigheid op de hondenschool en genieten van het (honden)leven. Jaarlijks gaan we met allebei op controle en ze zijn altijd zo blij om haar te zien. Zegt ook genoeg vind ik. We zijn haar alle vier heel dankbaar!

Lees ook de volgende verhalen:
Golden Retriever Kaatje heeft nog 3 hele goede jaren gehad
Mevr. Verhoeven
Golden Retriever Kaatje heeft nog 3 hele goede jaren gehad
Joep, onze stoere dwergteckel
Brigitte Verheij
Joep, onze stoere dwergteckel
Corgi Docus had een hele zware hernia
Karin Lourier
Corgi Docus had een hele zware hernia
Sportkeuring van onze topdog
Fam. Collard
Sportkeuring van onze topdog

Een vraag of een afspraak?