NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Nick Middelberg
Het gaat supergoed met Steve.

Hallo, ik ben Nick en dit is mijn Franse bulldog Steve. Mijn grote vriend Steve ging ineens moeilijk lopen tijdens een wandeling en wilde uiteindelijk niet meer verder lopen. We zijn meteen naar de dierenarts gegaan en daar bleek dat hij een hernia had. Het advies was om hem te laten opereren, dit kostte 1600 euro. Hij zou onder narcose moeten wat de nodige risico’s met zich mee zou brengen. Ook was het niet zeker of hij daarna van de hernia af zou zijn.

Eenmaal thuisgekomen hebben we gezocht op Google en kwamen we uit bij dokter Aharon. Er waren veel goeie reviews te lezen waarop we direct een afspraak gemaakt hebben. Bij dokter Aharon is het een feestje voor honden, ze strooit met snoepjes en dus is ze meteen Steve zijn grote vriendin. Steve zijn ruggenwervels zijn rechtgezet en we kregen duidelijke instructies mee voor zijn revalidatie, zoals benchrust, manier van hem optillen en de opbouw van het wandelen. We zijn meerdere keren bij dokter Aharon geweest en er zijn steeds wervels goed gezet.

Uiteindelijk zijn we nu een jaar verder en is Steve weer helemaal de oude. Zonder pijn en zonder de risico’s van een zware operatie. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en behandeling van dokter Aharon en blijven daarom jaarlijks voor controle terugkomen. Wij zijn dokter Aharon zeer dankbaar voor het herstellen van de rug van Steve. Nick Middelberg

Lees ook de volgende verhalen:
Kat Caire had geen plezier meer in het leven
Mevr. van der Helm
Kat Caire had geen plezier meer in het leven
Jack Russel Fudge had verlammingsgradatie 4/5
Fam. Stapelbroek
Jack Russel Fudge had verlammingsgradatie 4/5
Jack Russel Sammeke had een hernia
Fam. Dierckx
Jack Russel Sammeke had een hernia
Kater Barry werd op 1-jarige leeftijd aangereden
Fam. van Elten
Kater Barry werd op 1-jarige leeftijd aangereden

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?