Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Marlies Rasker
Wolfalike Yorek en Tasmaskan pup Lyra

Wij komen inmiddels al een aantal jaren met onze honden bij Drs. Aharon. Onze eerste ervaring was met onze Cane Corso Kaya. Kaya had duidelijk énorm veel pijn, maar de dierenarts kon helaas weinig voor ons betekenen. De röntgenfoto’s waren goed, maar ondanks flinke pijnstilling had het arme dier nog steeds enorm veel pijn. Drs. Aharon was een beetje onze laatste optie. Al na de eerste behandeling zagen we énorm veel positieve verandering en niet veel later was ze pijnvrij. Ze heeft nog een paar mooie laatste jaren bij ons mogen hebben.

Eind 2016 kregen we onze Wolfalike Yorek als toen 15 weken oude pup uit Engeland. Na onze ervaringen met Kaya wilden we nu graag (grote) problemen voor zijn en zorgen dat hij goed en op een evenwichtige manier zou kunnen opgroeien tot een gezonde volwassen hond. Door zijn enorme groeisnelheid had zijn lijf best wat te lijden en er moesten die eerste keer dan ook wat correcties uitgevoerd worden. Hierna werd zijn bewegingspatroon duidelijk beter! Nu inmiddels bijna twee jaar oud, 80cm en ruim over de 50kg is hij een mooie gezonde hond geworden die elke keer met vlag en wimpel door de controles komt!

Met onze jongste aanwinst Lyra (een nu 6 maanden oude Tamaskan pup) pakken we het weer hetzelfde aan zodat ook zij een gezonde volwassen hond kan worden!

Nogmaals dank voor alles wat je voor al onze dieren hebt kunnen betekenen! Vriendelijke groet, Marlies

Lees ook de volgende verhalen:
Teckel Antje had een ernstige hernia
Mevr. van den Berg
Teckel Antje had een ernstige hernia
Kat Minous sprong liever niet meer
Fam. van Essen
Kat Minous sprong liever niet meer
Jack Russel Gina had een verlamde achterhand
Dhr. Kol
Jack Russel Gina had een verlamde achterhand
Rottweiler Luca verstarde soms en begon te struikelen
Edmund en Esmeralda Hardenberg
Rottweiler Luca verstarde soms en begon te struikelen

Een vraag of een afspraak?