NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Jan en Trudy Sterk
Puck, kameraad en vriend

Beste mevrouw Aharon,

Hierbij wil ik U van harte bedanken voor de behandelingen die u Puck heeft gegeven, deze hebben ervoor gezorgd dat Puck een vrolijke en gezonde hond is geweest.

Puck is bij ons gekomen op 16 augustus 2007 uit asiel “De Mere” in Balgoy, “paaltje in het bos verhaal”. Hij was toen ongeveer één jaar oud. Ik was net een dag uit Klimmendaal ontslagen na ruim zes maanden revalidatie na mijn herseninfarct.

Puck was best bekend, hij was zes keer in het Openlucht museum in Arnhem. Hij gedroeg zich overal keurig en het was een plezier om samen op stap te zijn. Hij was altijd bij mijn draaiorgeltje op de markt.

We hebben mede dankzij uw behandelingen een fijne hond gehad, de kinderen waren gek op hem. Puck betekent veel voor me. Puck gaat (bijna) altijd met de muziek mee.

Zijn hartje heeft het begeven en hij is bij ons in de kamer overleden op 20 januari 2018. Hij is bijna 12 jaar oud geworden. We hebben een kameraad en vriend verloren, het is nu wel erg leeg en stil in huis. Met vriendelijke groet Jan & Trudy Sterk

Lees ook de volgende verhalen:
Flash huppelde graag bij Drs. Aharon naar binnen...
Matty Ankerman
Flash huppelde graag bij Drs. Aharon naar binnen...
Husky Gringo is het slagschip van ons sledehondenteam
Trudi Nieuwerf
Husky Gringo is het slagschip van ons sledehondenteam
Graaf Otto in topconditie
Bert Kooij
Graaf Otto in topconditie
Teckel Quist had rugklachten
Fam. Heijkoop
Teckel Quist had rugklachten

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?