Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Jan en Trudy Sterk
Puck, kameraad en vriend

Beste mevrouw Aharon, Hierbij wil ik U van harte bedanken voor de behandelingen die u Puck heeft gegeven, deze hebben er voor gezorgd dat Puck een vrolijke en gezonde hond is geweest.

Puck is bij ons gekomen op 16 augustus 2007 uit asiel “De Mere” in Balgoy, “paaltje in het bos verhaal”. Hij was toen ongeveer 1 jaar oud. Ik was net een dag uit Klimmendaal ontslagen na ruim 6 maanden revalidatie na mijn herseninfarct.

Puck was best bekend, hij was 6x in het Openlucht museum in Arnhem. Hij gedroeg zich overal keurig en het was een plezier om samen op stap te zijn. Hij was altijd bij mijn draaiorgeltje op de markt.

We hebben mede dank zij uw behandelingen een fijne hond gehad, de kinderen waren gek op hem. Puck betekent veel voor me. Puck gaat (bijna) altijd met de muziek mee.

Zijn hartje heeft het begeven en hij is bij ons in de kamer overleden op 20 januari 2018. Hij is bijna 12 jaar oud geworden. We hebben een kameraad en vriend verloren, het is nu wel erg leeg en stil in huis. Met vriendelijke groet Jan & Trudy Sterk

Lees ook de volgende verhalen:
Jimmy
Jos en Jeannette Hofstede
Jimmy
Het gaat supergoed met Steve.
Nick Middelberg
Het gaat supergoed met Steve.
Cato en Pleun komen regelmatig langs
Petra Driessen
Cato en Pleun komen regelmatig langs
Kat Pipo had een verschoven wervel
Mevr. Verwaaijen
Kat Pipo had een verschoven wervel

Een vraag of een afspraak?