Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Mevr. Jager
Teckel Dani krijgt meer beweging dankzij nieuwe vriend

Het afgelopen jaar is Dani bevriend geraakt met Ierse Setter Pride (6 jaar). Door deze vriendschap is Dani in een opwaartse spiraal terecht gekomen. Je kunt merken dat als hij samen met Pride uitgaat, hij meer zin heeft om te lopen en veel meer lol heeft. Hij trekt zich op aan Pride en samen vinden ze het leuk om kattenkwaad uit te halen.

Het grappige is dat Pride altijd voorzichtig is met Dani. Als hij toch wat te enthousiast wordt en met Dani wil spelen, piept Dani al bij voorbaat. Pride schrikt hiervan en stopt dan meteen. Ook de vrouwtjes van beide honden (ook vriendjes geworden) vinden het heerlijk om samen met deze 2 kanjers op pad te gaan. Hierdoor heeft Dani veel meer afwisseling en staat hij nu op bepaalde dagen al met vragende ogen te kijken wat we gaan doen.

Vrijdag 7 april j.l. zijn we weer voor controle bij dr. Aharon geweest. Dani’s nek en rug zijn nog steeds goed. Wel heeft dr. Aharon artrose in Dani’s heup geconstateerd. Dit verbaast me niet, omdat ik merk dat Dani moeite heeft om met name ‘s morgens een blokje te lopen. Hij is stijf en blijft achter met lopen. Als zijn spieren wat zijn opgewarmd, gaat het lopen beter.

In oktober gaan we terug voor controle. We hopen in de tussentijd dat het niet erger wordt en dat hij nog lekker kan blijven meelopen.

De foto van Dani met Pride op de brug is gemaakt door Diane Verhoeks. De overige foto’s zijn gemaakt door Paul Croes, Behind eyes, Photography in studio. Dani en Pride zijn hier geweest voor een fotoshoot en hebben letterlijk de “beest” uitgehangen!

Hartelijke groeten van Dani en Helga

Lees ook de volgende verhalen:
Het gaat supergoed met Steve.
Nick Middelberg
Het gaat supergoed met Steve.
Vera, Kaninchen teckeltje
Rob en Mariet de Haas
Vera, Kaninchen teckeltje
Sportkeuring van onze topdog
Fam. Collard
Sportkeuring van onze topdog
Galgo Duuk bleef na een amputatie zijn evenwicht zoeken
Het opvanggezin van Duuk
Galgo Duuk bleef na een amputatie zijn evenwicht zoeken

Een vraag of een afspraak?