NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Mevr. Verhoeven
Golden Retriever Kaatje heeft nog 3 hele goede jaren gehad

Assen, 17 augustus 2017

Aan mevrouw Aharon en haar team,

Tot ons grote verdriet moeten we melden dat onze Kaatje vorige maand op 7 juli 2017 rustig is ingeslapen. Ze zou op 16 september 14 jaar geworden zijn en dat is natuurlijk stokoud voor een grotere hond.

Begin april zakte ze opeens door haar achterpoten en was ze heel dol. De dierenarts constateerde, ik zeg het maar met mijn eigen woorden, een soort Tia (ze vatte het samen met de woorden: geriatrisch syndroom), maar verzekerde ook dat het zich weer heel snel kon herstellen. En dat was ook zo, tot onze opperste verbazing. Na twee dagen konden we haar al voorzichtig mee naar het Asser Bos nemen, waar we vlak bij wonen om haar uit te laten. Want in onze tuin was dat wel een heel gedoe. Er was inmiddels ook weer gestart met carporal.

Daarna is het eigenlijk wel goed gegaan vanaf half april tot eind juni. Maar begin juli diende zich dezelfde klachten weer aan en ook zo dat ze er heel dol bij was en steeds omviel. Dat was heel naar om te zien. Ook toen herstelde het zich kort, maar was er ook weer snel een verslechtering. We hebben toen i.o.m. onze dierenarts besloten om haar rustig in te laten slapen en dat is bij ons thuis gebeurd. De foto hierboven is een van de laatste die we gemaakt hebben. Ze is gecremeerd in het Dierencrematorium in Smilde en we hebben een afdruk van haar pootje in een doosje als herinnering voor de kleinkinderen.

We bewaren hele goede herinneringen aan onze bezoeken vanuit Assen aan uw praktijk. Al was het maar door de koffie, thee, koekjes en snoepjes die rijkelijk aan ons uitgedeeld werden. Maar de beste herinneringen zijn toch wel die, waarbij door uw orthomanuele therapie Mevrouw Aharon, klachten in de wervels en de gewrichten van Kaatje ter plekke aangepakt werden.

Ik denk dat Kaatje zeker daardoor nog wel drie hele goede jaren heeft gehad, nadat we voor het eerst de kant van Noorden opreden (we maakten er maar een dagje uit van) En daar willen wij u, natuurlijk namens Kaatje, maar zeker namens ons beiden van harte voor bedanken.

Ik zou altijd nog iets voor het gastenboek schrijven, maar heb dat steeds voor me uitgeschoven. Hopelijk kan deze brief dat goedmaken?

Met een hartelijke groet, mede namens mijn man Wiebe, Riet Verhoeven.

Lees ook de volgende verhalen:
Golden Retriever Hebbuz landde niet goed na haar sprongen
A. Metselaar en M. Kloet
Golden Retriever Hebbuz landde niet goed na haar sprongen
Franse Bulldog Diva had al eerder rugklachten gehad
Fam. van Benthem
Franse Bulldog Diva had al eerder rugklachten gehad
Het herstel van Luna de Teckel
Familie Ensink
Het herstel van Luna de Teckel
Je bent nooit te oud voor dokter Aharon!
Letty Castelein
Je bent nooit te oud voor dokter Aharon!

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?