NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Fam. Bosma
Twee jaar na de eerste behandeling van Julius

Maart 2007: Zoals jullie hebben kunnen lezen, hebben we nogal wat meegemaakt met Julius. Nadat hij door Dr. Aharon is behandeld en we weer een hond hebben die bijna helemaal is genezen, kunnen we nu wel zeggen dat we heel blij zijn dat we toen contact met haar hebben gezocht.

Julius is nu goed twee jaar en we zijn in maart 2007 bij haar geweest voor controle. Op zich is dit niet eens nodig, maar wij vinden het belangrijk dat Julius elk half jaar door haar wordt onderzocht.

Op het eerste gezicht lijkt het altijd goed met Julius te gaan, maar wij, als bezorgde eigenaren van Julius, zijn altijd bezorgd of er niet iets is. Julius is een erg vrolijke hond en nog erg beweeglijk. Het is tenslotte nog een jonge hond die graag alles wil onderzoeken en vergeet dan even dat hij toch een heel klein beetje op zichzelf moet passen en dus springt en rent hij dat het een lieve lust is.

Dan zijn wij wel eens ongerust of het niet te erg is wat hij doet. Misschien zijn we wel eens te ongerust, maar daar ben je tenslotte toch het baasje voor. Dus is het voor onze eigen gemoedsrust wel eens goed dat er door iemand anders naar wordt gekeken. Dat geeft ons een goed gevoel dat we het goed doen.

Zo ook nu zijn we weer bij Dr. Aharon geweest. Ze was heel tevreden over hoe Julius loopt en vindt dat hij het fantastisch doet. Daarnaast hebben we nu ook nog een pup gekregen (een half zusje) en heeft Julius dus heel veel te doen nu er een kleine rakker bij is gekomen en willen we niet dat hij zich te veel uitslooft en zich zou forceren en weer problemen zou krijgen. Maar volgens Dr. Aharon zal dit waarschijnlijk niet gebeuren aangezien hij nu goed gespierd is.

Hopelijk mogen we nog veel van Julius genieten en kunnen we over heel veel jaren zeggen: "wat hebben wij toch een hele mooie gezonde hond". We zijn blij met Julius en hoe het met hem gaat.

Lees ook de volgende verhalen:
Engelse Bulldog Shackels had een patella luxatie
Fam. Bakker
Engelse Bulldog Shackels had een patella luxatie
Marco had een jaar later een terugval
Fam. Bouman
Marco had een jaar later een terugval
Jack Russell Bart ging van verlamd naar genezen
Mevr. Schram
Jack Russell Bart ging van verlamd naar genezen
Border Collie Jessy had een ruggenmerginfarct gehad
Fam. de Koning-Knoll
Border Collie Jessy had een ruggenmerginfarct gehad

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?