NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Fam. Lips
Teckel Angel had hernia graad 4

Nadat ze zich in december had verstapt in het gras, leek er aanvankelijk niks aan de hand met onze ruwharige dwergteckel Angel totdat ze op 1 januari van dit jaar ineens erg moeilijk liep. De volgende dag kon ze helemaal niet meer lopen en waren haar achterpootjes volledig verlamd. Ook kon ze niet meer zelf plassen. De dierenarts dacht in eerste instantie dat het met rust en ontstekingsremmende pijnstillers nog goed kon komen maar toen er na een aantal dagen nog geen enkele verbetering was te bespeuren, besloten we verder te zoeken. Van een vriendin kreeg ik de tip over orthomanueel dierenarts Aharon in Noorden en we konden al zeer snel terecht met Angel.

Angel is behandeld door orthomanueel dierenarts in opleiding Frederique en ze heeft fantastisch werk verricht! Er werd een hernia graad 4 geconstateerd, behoorlijk ernstig. Toch ging het al heel snel beter met Angel nadat haar ruggenwervels weer recht waren gezet. Na een week kon ze weer zelf plassen en na twee weken liep ze weer! Ook nu nog wat wiebelig en af en toe wegglijdend met haar achterpootjes maar ze loopt!

In de komende tijd laten we haar uit met behulp van een speciaal draagbroekje en oefenen we met haar om haar achterlijf weer sterker te maken. Ook moet ze nog veel rusten. Over drie maanden gaan we weer terug voor controle.

We zijn Dorit Aharon en Frederique Bavelaar ontzettend dankbaar voor hun kennis en kunde! En ook alle andere mensen die meehelpen de praktijk te runnen, waaronder assistente Thea die ons telkens vriendelijk hielp: Iedereen heel erg bedankt voor jullie hulp! Ook tussen de twee behandelingen door konden we altijd bellen, werden we erg vriendelijk te woord gestaan en werd er met ons meegedacht. We zijn heel erg blij dat het nu weer zo goed gaat met ons lieve eigenwijze teckeltje!

Hartelijke groeten van Leo, Kirsten en Angel.

Lees ook de volgende verhalen:
Kurt, mijn liefste maatje.
Edith Hagens
Kurt, mijn liefste maatje.
Kat Minous sprong liever niet meer
Fam. van Essen
Kat Minous sprong liever niet meer
Rottweiler Luca verstarde soms en begon te struikelen
Edmund en Esmeralda Hardenberg
Rottweiler Luca verstarde soms en begon te struikelen
Kat Alfa van 17 jaar is weer helemaal de oude
Fam. Woud
Kat Alfa van 17 jaar is weer helemaal de oude

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?