Ervaringen van onze klanten

Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
PT
Kat Kyra kon door rugpijn niet goed lopen

Kyra

Door een ongelukkige samenloop van omstandigheden, waarbij het achterpootje van Kyra dermate onherstelbaar beschadigd was geraakt, moest het pootje geamputeerd worden. Na een periode van herstel moest Kyra weer leren lopen op haar 3 pootjes. Uiteindelijk herstelde zij goed en kon ze zelfs weer trappen op rennen.

Op een gegeven moment zakte Kyra af en toe door haar achterpootje heen en ging ze veel liggen. Bij de dierenarts werd geconstateerd dat haar rug erg gevoelig was. Wij werden doorverwezen naar mevrouw Aharon in Noorden. Zij onderzocht Kyra en constateerde dat haar ruggenwervels scheef stonden waardoor ze pijn had en niet meer goed op haar ene pootje kon lopen.

Kyra werd behandeld aan haar rug en ze onderging het heel goed. Vervolgens mocht ze twee weken niet springen en trappen lopen. Met een paar aanpassingen in huis was dit goed te doen.

Na 2 weken kwam Kyra terug voor controle. Het zag er veel beter uit, maar nog een kleine correctie was noodzakelijk. Kyra kon weer goed lopen en ze zakte niet meer door haar pootje heen.

Kyra

Lees ook de volgende verhalen:
Jimmy
Jos en Jeannette Hofstede
Jimmy
Bix was een harde hond met slechte heupen
Mevrouw Jackl
Bix was een harde hond met slechte heupen
De sportkeuring van Amie
Fam. van Vierbergen
De sportkeuring van Amie
Politiehond Jason en zijn sportkeuring
D. Waller
Politiehond Jason en zijn sportkeuring

Een vraag of een afspraak?