NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Mevr. Moerman
Teckel Floortje heeft ieder jaar een hernia

Hallo, ik ben Floortje, een ruwhaar standaard teckel van 14 jaar oud. Sinds 2010 heb ik ieder jaar minimaal 1 keer een hernia, gelukkig zonder uitval maar toch.

Ik wordt door de dierenarts dan behandeld met acupunctuur en dat werkt goed. Het bestrijdt echter alleen de symptomen maar neemt de oorzaak niet weg. Daarom is besloten om naar dokter Aharon te gaan.

De dokter zag meteen dat ik niet helemaal liep zoals het moest zijn en op de tafel bleek dat er 2 werveltjes niet goed stonden. Deze zijn gecorrigeerd en ik ben met een strikt uitlaatschema en veel rust naar huis gegaan.

Al na een dag zag men de verbetering. Ik was al jaren niet meer zo actief vanwege de rugpijn maar nu kon ik weer hollen en spelen met mijn neef Jip. Ik werd dus nogal streng toegesproken als ik me niet aan de voorgeschreven rust hield.

Bij de controle bleek dat mijn werveltjes nog steeds goed stonden en was dokter Aharon heel tevreden. Ook mijn baasjes zijn heel erg blij, na jaren van pijn zien zij ook dat ik (ondanks mijn leeftijd) weer helemaal in topconditie ben. Jammer dat we het niet eerder hebben gedaan maar blij dat we er alsnog toe hebben besloten.

Floortje

Lees ook de volgende verhalen:
Teckel Xander wordt net als Lodewijck destijds goed nagekeken
Ineke Koolmees
Teckel Xander wordt net als Lodewijck destijds goed nagekeken
Hoop doet leven!
Fam. van Os
Hoop doet leven!
Update: Nikkie haar gedrag naar andere honden is nu goed
Tonny
Update: Nikkie haar gedrag naar andere honden is nu goed
Teckel Scooter had een ernstige hernia
R. van Beek en M. Lam
Teckel Scooter had een ernstige hernia

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?