NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Mevr. Moerman
Teckel Zusje heeft een ruggenmerginfarct en hernia gehad

Hallo, mijn naam is Zusje. Ik ben een ruwhaar standaard teckel van 11 jaar. Vorig jaar december heb ik een ruggenmerginfarct en een hernia gehad. Aan de hernia ben ik geopereerd en dit leek in 1ste instantie goed te gaan tot ik een dag na de operatie heel erg ziek werd. Ik kreeg hoge koorts, herkende mijn baasjes niet meer, at en dronk niet en kon alleen maar hijgen.

Zusje

De artsen wisten niet wat er aan de hand was, wel was duidelijk dat mijn klachten voornamelijk van neurologische aard waren. Omdat ik last heb van epileptische aanvallen was het vermoeden dat dit ook de oorzaak was van mijn klachten. Na een aantal dagen dwangvoeding ben ik op advies van de arts naar huis gegaan als laatste poging om de verslechterende situatie te doorbreken. En inderdaad, thuis bij mijn broertje Jip en tante Floortje knapte ik heel langzaam iets op.

Stukje bij beetje leerde ik weer zelf eten en drinken, werd ik weer zindelijk, en iedere dag een beetje blijer. Om niet de hele dag te moeten liggen en gewoon met de rest mee uit te kunnen heb ik na een paar maanden een rolstoeltje aangemeten gekregen. Ondanks fysiotherapie en veel oefenen ben ik echter nooit meer zelfstandig gaan lopen. De behandeld arts heeft op een gegeven moment ook aangegeven dat hij niet meer wist wat er nog aan gedaan kon worden.

Daarom ben ik nu bij dokter Aharon terecht gekomen. De kans dat ik nog ga lopen is bijzonder klein maar door de oefeningen die mijn baasjes van dokter Aharon hebben meegekregen probeer ik wel al te gaan staan in mijn mandje en dat is toch weer een stukje vooruitgang. Niemand weet wat de toekomst brengen zal, maar ik ben een reuze blije rolstoel teckel.

Voor degenen die ook op zoek zijn naar een rolstoeltje kan ik www.k9carts.com van harte aanbevelen. Op de site vindt je een duidelijke meetinstructie en bestellen en leveren gaat (ondanks dat het uit Amerika komt) heel netjes en snel. Levering was bij ons al binnen een week. En niet onbelangrijk: de rolstoeltjes worden ook geleverd in de kleur blauw en rood.

Lees ook de volgende verhalen:
Taran de gepensioneerde reddingshond
Dhr. van Deelen
Taran de gepensioneerde reddingshond
Labrador Yari had al op jonge leeftijd HD en ED
Mevr. Verbrugge
Labrador Yari had al op jonge leeftijd HD en ED
Leonberger Julius had slechte heupen en ellebogen
Fam. Bosma
Leonberger Julius had slechte heupen en ellebogen
Cane Corso Mo heeft HD
Fam. Born
Cane Corso Mo heeft HD

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?