NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Chris en Corry
Duitse Herder Dolly was minder enthousiast en had moeite met opstaan

Onze Duitse langharige herdershond Dolly (5 jaar oud) is vandaag voor de laatste controle bij dokter Aharon geweest. We waren heel blij met de resultaten van de behandeling. Wat een verschil met toen we voor het eerst voor een behandeling met Dolly kwamen.

Dolly kwam voor het eerste consult in juli 2015 naar de praktijk van dokter Aharon. Klachten waren: Dolly was minder enthousiast om te spelen en door haar houding konden wij, de baasjes, zien dat Dolly pijn moest hebben. Zij speelde graag met een bal. We gingen dagelijks met haar naar een duingebied en daar holde Dolly achter de bal aan. Het was ons opgevallen dat Dolly moeite kreeg bij het opstaan na het slapen en soms kreupel liep.

Dolly kreeg na het eerste onderzoek medicijnen mee voor pijnbestrijding en ontstekingsremmers. Ze heeft deze tien dagen geslikt. We kregen advies mee hoe we met Dolly naar buiten moesten gaan in de behandelperiode: niet trekken, niet loslopen, niet springen en de uitlaatrondjes niet langer dan vijftien minuten per keer. Dat laatste was soms wel moeilijk omdat Dolly een teveel aan energie had (het is tenslotte nog steeds een jonge hond), maar door het nakomen van de adviezen zijn de klachten aanzienlijk verbeterd. Dolly kreeg van ons een stevig nieuw matras en verhoogde voerbakken.

Ze is nu weer ondeugend, brutaal en levendig. Ze mag niet meer met de bal spelen maar wel weer loslopen en in zee zwemmen. Kortom, we zijn blij dat we gekozen hebben voor deze behandeling.

Met vriendelijke groet, Chris en Corry uit Zeeland

Lees ook de volgende verhalen:
Golden Retriever Hebbuz landde niet goed na haar sprongen
A. Metselaar en M. Kloet
Golden Retriever Hebbuz landde niet goed na haar sprongen
Teckel Luna was verlamd na een operatie en weer lopend na behandeling
Pien van Lieshout
Teckel Luna was verlamd na een operatie en weer lopend na behandeling
Loekie twee jaar na de dubbele hernia
Fam. Hellingman
Loekie twee jaar na de dubbele hernia
Teckel Daan was totaal verlamd aan zijn achterpootjes
Fam. Reinders
Teckel Daan was totaal verlamd aan zijn achterpootjes

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?