Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Chris en Corry
Duitse Herder Dolly was minder enthousiast en had moeite met opstaan

Onze Duitse langharige herdershond Dolly (5 jaar oud) is vandaag voor de laatste controle bij dokter Aharon geweest. We waren heel blij met de resultaten van de behandeling. Wat een verschil met toen we voor het eerst voor een behandeling met Dolly kwamen.

Dolly kwam voor het eerste consult in juli 2015 naar de praktijk van dokter Aharon. Klachten waren: Dolly was minder enthousiast om te spelen en door haar houding konden wij, de baasjes, zien dat Dolly pijn moest hebben. Zij speelde graag met een bal. We gingen dagelijks met haar naar een duingebied en daar holde Dolly achter de bal aan. Het was ons opgevallen dat Dolly moeite kreeg bij het opstaan na het slapen en soms kreupel liep.

Dolly kreeg na het eerste onderzoek medicijnen mee voor pijnbestrijding en ontstekingsremmers. Ze heeft deze tien dagen geslikt. We kregen advies mee hoe we met Dolly naar buiten moesten gaan in de behandelperiode: niet trekken, niet loslopen, niet springen en de uitlaatrondjes niet langer dan vijftien minuten per keer. Dat laatste was soms wel moeilijk omdat Dolly een teveel aan energie had (het is tenslotte nog steeds een jonge hond), maar door het nakomen van de adviezen zijn de klachten aanzienlijk verbeterd. Dolly kreeg van ons een stevig nieuw matras en verhoogde voerbakken.

Ze is nu weer ondeugend, brutaal en levendig. Ze mag niet meer met de bal spelen maar wel weer loslopen en in zee zwemmen. Kortom, we zijn blij dat we gekozen hebben voor deze behandeling.

Met vriendelijke groet, Chris en Corry uit Zeeland

Lees ook de volgende verhalen:
Sportkeuringen voor mijn Aussies
Mevr. Mostert
Sportkeuringen voor mijn Aussies
Fox Kelsa heeft ineens geen fut meer
Mevr. Klopma
Fox Kelsa heeft ineens geen fut meer
Kat Mimi was stil en at niet meer
Mevr. Bogaards
Kat Mimi was stil en at niet meer
Jovi is een jaar later overleden
Fam. Swinkels
Jovi is een jaar later overleden

Een vraag of een afspraak?