NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Mevr. Beumer
Poes Odina had een oude bekkenbreuk.

Odina springt al meteen weer hoger!! Normaal loopt ze via de bank, daarna gebruikt ze mij en mijn laptop als opstapje (ik zit op de bank) om via de side-table (staat naast de bank) naar de klimboom te lopen. Het is niet echt klimmen want het gaat stap voor stap. Gisteren is ze echter behandeld en vandaag zie ik al grote veranderingen.

Als ze in mijn buurt komt, zit ik al schrap omdat ik haar al stappend op mijn laptop verwacht (ze typt dus altijd mee). Mensen die mails van mij krijgen, weten daar alles van, want ik maak er al een gewoonte van om de tekst die Odina met haar voetstappen maakt niet te verwijderen maar erachter te zetten "Poes op het toetsenbord". Nu sprong ze vanmorgen echter al vanaf de grond op de side-table en de volgende sprong was nog ruim 1 meter hoger in een hoog plaatsje in de krabpaal.

Ik zag het en dacht...Wát? En nu vanavond dus weer hetzelfde...Ik wordt niet meer gebruikt als opstapje...Gek hè? Dat je dat niet als probleem ziet? Ik dacht gewoon dat ze het normaal vond om over mij heen te lopen. Ik zag er geen probleem in. Nu achteraf denk ik, stom van me.

Ik sta versteld van de resultaten! Wat super bijzonder! Ik zit gewoon met mijn hoofd te schudden van verbazing. Ik kan het niet geloven, maar het is wel degelijk werkelijk waar!! Echt super!!

Waarom ik nooit door de reguliere artsen doorgestuurd ben, begrijp ik echt niet. Juist te meer omdat ik een lange periode na de genezing nog eens de arts bezocht om er naar te vragen. Hier kan naar mijn mening nog wat verbeterd worden.

Ik ben enorm blij voor Odina. Ik wist dat het niet goed zat, maar ik kon nergens heen met mijn probleem.

Mevr. L. Beumer

Lees ook de volgende verhalen:
Labrador Berry had een nekblessure opgelopen
Aad en Berry Lok
Labrador Berry had een nekblessure opgelopen
Google en Gadget
Angelique Staal
Google en Gadget
Teckel Boaz ging van lichte hernia naar verlamde achterhand
Sandra Meester
Teckel Boaz ging van lichte hernia naar verlamde achterhand
Franse Bulldog Diva had al eerder rugklachten gehad
Fam. van Benthem
Franse Bulldog Diva had al eerder rugklachten gehad

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?