Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
N. Esser
Teckel Gioia had hernia graad 2

We constateerden op 25 juni jl. een loopje bij onze Gioia, wiebelend en met een pootje slepend, net alsof ze dronken was. Direct de teckelvereniging gebeld en om een goed advies gevraagd. Zij kwamen met uw naam.

Wij konden al de volgende ochtend terecht en u zei dat wij er snel bij waren. Nadat u een hernia fase twee had geconstateerd en de werveltjes weer had rechtgezet, heeft u het advies gegeven "strikte bench rust!" RUST, RUST, RUST, dat hebben we twee en halve week gedaan en alleen 6 keer per dag een kort behoefte moment ingelast.

Na twee weken was het al een stuk beter met Gioia en konden we met het echte revalideren beginnen. Gedurende drie maanden per week een paar minuten opvoeren met naar buiten gaan, lekker veel laten zwemmen maar vooral ook "RUST" !! En langzaam alles weer opbouwen. Na drie maanden weer terug bij u in de praktijk geweest en een wonder! Gioia was weer (in uw leuke bewoording) APK hernia vrij goedgekeurd!

Wij als "teckel eigenaren" zijn u en uw team zeer dankbaar dat u onze Gioia heeft genezen, als je dat zo mag zeggen, en genieten van ieder moment en iedere mijlpaal die ze weer heeft bereikt. We blijven nog steeds alert op d'r, want ze is een "eigenwijze" (zelf vindt ze "zelfstandige") teckel en hopen dat ze dit nooit meer hoeft mee te maken. Als dat wel zo zou zijn, dan weten we waar we moeten zijn!

Met vriendelijke groet,

N. Esser

Lees ook de volgende verhalen:
Border Collie Skye heeft artrose
Mevr. Steup
Border Collie Skye heeft artrose
Drentsche Patrijs Django werd Clubkampioen
Fam. Brom
Drentsche Patrijs Django werd Clubkampioen
Google en Gadget
Angelique Staal
Google en Gadget
Poes Zoe raakt kreupel aan haar linker achterpoot
Fam. van der Linden
Poes Zoe raakt kreupel aan haar linker achterpoot

Een vraag of een afspraak?