NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Mevr. Van Ree
Spaniel Matts had al drie jaar lang last van zijn poot

November 2013 - Na vele bezoeken aan de dierenarts kwamen we er nog steeds niet uit waarom Matss nu al vanaf zijn 1e jaar (hij is nu 4 jaar) tijdens het wandelen steeds op de grond ging liggen met zijn pootje omhoog en een pijn piep gaf. Hij bleef daar liggen tot ik zijn pootje masseerde (onwetend van wat de echte klacht was). Ik dacht aan een verrekt spiertje of ik zocht wanhopig of er misschien iets in zijn voetzooltje zat. In de winter werd het altijd erger maar de oplossing bleef uit bij mijn dierenarts.

Sinds een klein jaar piepte Matss ook als hij aan het poepen was en als hij wakker was schoot hij soms van de pijn naar de andere kant van de kamer..... verschrikkelijk om te zien en niet weten wat er aan te doen.

Daaropvolgend heb ik een röntgenfoto van zijn rug laten maken en daar kwam uit dat Matss een vernauwing in de onderrug had en dat er soms een zenuw klem kon schieten. Ik heb pijnstillers gekregen waarvan hij bij de eerste tussentijds nog pijn had, wel iets minder maar het was niet weg en bij een ander medicijn had hij niet alleen weinig baad maar ook hele nare bijwerkingen.

Toen vond ik het tijd om iets anders te proberen en god dank dat ik orthomanuele diergeneeskunde bij Aharon gevonden heb!

Het eerste probleem met zijn pootje, waar ik al 3 jaar geen verklaring voor kon vinden met mijn dierenarts, bleek zijn knieschijven te zijn die niet op de goede plek blijven zitten en soms scheef schieten. In de winter is dat erger, evenals bij mensen. De winter is zwaarder voor de gewrichten. En het allerpijnlijkste was zijn rug! Drs. Aharon heeft Matss zijn afwijkende wervel- en gewrichtsstand gecorrigeerd.

Magisch gewoon, ongelofelijk dat Matss nu zonder medicatie geen pijn meer toont! Ik sta hier zo versteld van en ben zo blij dat mijn Matss geen pijn meer heeft, want wanneer hij pijn had en je helemaal niets kan doen door je onwetendheid, dat ging zo aan mijn hart....

Dus vandaar dit bericht, mijn dank is groter dan ik ooit zou kunnen uiten!

Met vriendelijke groet,

Mevr. van Ree, en een dikke lebber van Matss.

Lees ook de volgende verhalen:
Siamees Saffier vertoonde pijn gerelateerd gedrag
Diederik Vogelpoel
Siamees Saffier vertoonde pijn gerelateerd gedrag
Teckel Quist had rugklachten
Fam. Heijkoop
Teckel Quist had rugklachten
Keeshond Benji had last van incontinentie
Fam. Henkens
Keeshond Benji had last van incontinentie
Dwergteckel Puck had hernia graad 5
Fam. Remmerswaal
Dwergteckel Puck had hernia graad 5

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?