NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
M. van Lieshout
Teckel Kenai had een hernia

September 2013 - We zijn alweer een hele tijd verder en we hebben afgesproken dat we nog even zouden doorgeven hoe het met Kenai gaat. De teckel uit Overloon.

Op dit moment gaat het erg goed met Kenai, hij is weer lekker vrolijk en beweegt weer goed. Hij krijgt nog iedere morgen een half pilletje van ons en dat eet hij op alsof hij een snoepje krijgt. Al met al hebben we deze week nog tegen elkaar gezegd dat we het zelf niet kunnen geloven dat Kenai er nu nog zo bij loopt en dat hij nog bij ons is. Een aantal maanden geleden zagen we het echt heel somber in.

Het is echt heerlijk om Kenai weer lekker rond te zien scharrelen en te zien zwemmen in het meer vlakbij ons huis. Dat deed hij voor zijn hernia ook heel graag en ik ben heel blij dat hij het nu nog gewoon kan. Kenai is geen hondje dat kan leven met een verlamming, daar is hij te levendig voor en hij maakt te graag alles mee.

Wij willen u enorm bedanken voor al uw hulp en vooral ook voor uw liefde voor dieren, want dat is wel heel duidelijk. Wij zullen u dan ook zeker aanbevelen bij mensen die dezelfde problemen hebben. Onze dierenarts heeft het probleem anders ingeschat en nu ik uw behandeling en die van de dierenarts naast elkaar zet, weet ik in mijn hart heel zeker dat de uitkomst van de behandelingen niet hetzelfde zouden zijn geweest.

Bedankt voor alle moeite, vooral namens Kenai!

Groeten,

M. van Lieshout

Lees ook de volgende verhalen:
Kruising Rexy kreeg na een aantal sprongen last van zijn achterpoot
Mevr. Luiten
Kruising Rexy kreeg na een aantal sprongen last van zijn achterpoot
Teckel Queenie keeg tot twee keer toe een hernia
Ruud en Marja Swinkels
Teckel Queenie keeg tot twee keer toe een hernia
Teckel Max had een lichte hernia
Fam. van Leeuwen
Teckel Max had een lichte hernia
Teckel Bonnie had rugproblemen
Henk J. Kruidenier
Teckel Bonnie had rugproblemen

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?