NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Fam. Van de Steeg
Kat Buddie vertoonde agressie en pijn

Augustus 2013 - Nu bijna een jaar geleden haalden we onze lapjeskat Buddie (5 jaar oud) uit het asiel zodat ons hondje Sammy een maatje had. Als een echte lapjeskat was ze lekker eigenwijs en werd er nog wel eens een klap uitgedeeld. Na een paar maanden werd ze echter ineens echt agressief. Ze viel de hond een paar keer echt gericht aan en werd gestrest als er andere mensen dan wij in huis waren.

We dachten dat ze wel eens pijn kon hebben, dus we gingen met haar naar de dierenarts. Ze reageerde erg goed op pijnstillers, maar op foto's was niks te zien. De dierenarts kon niet ontdekken wat er was, maar zag wel dat ze pijn aan haar rug had. Ook de fysio zag dat ze pijn had, maar kon haar niet voldoende helpen. Ondertussen zat Buddie nog steeds niet lekker in haar vel en zat ze elke dag aan de pijnstillers.

Op advies van onze dierenarts kwamen we met Buddie bij dokter Aharon terecht. Ze zag meteen op de röntgenfoto dat het niet goed was. Al na één behandeling merkten we een wereld van verschil! Na de tweede behandeling was Buddie al pijnvrij en hebben we er een lieve, aanhankelijke en ontspannen poes voor teruggekregen. Uiteraard worden er nog steeds wel eens klappen uitgedeeld, maar daar ben je lapjeskat voor!

We zijn heel erg blij dat dokter Aharon ons zo goed geholpen heeft en hopelijk heeft Buddie nog een lang en pijnvrij leven!

Groetjes,

Peter, Ryanne, Sammy en Buddie

Lees ook de volgende verhalen:
Nizziny Jamie bleef manken na een LPC operatie
A. Dirkzwager
Nizziny Jamie bleef manken na een LPC operatie
Shih Tzu Binqui ging steeds slechter lopen
Mevr. Kuipers
Shih Tzu Binqui ging steeds slechter lopen
Julius: Afscheid van een echte vriend
Fam. Bosma
Julius: Afscheid van een echte vriend
Labrador Yari had al op jonge leeftijd HD en ED
Mevr. Verbrugge
Labrador Yari had al op jonge leeftijd HD en ED

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?