NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Fam. Bosma
Julius, zeven en een half jaar later

Februari 2013: We zijn nu zo'n zeven en een half jaar verder en Julius wordt al een beetje een oude hond. Als we nu kijken hoe het 8 jaar geleden was, wat jullie hebben kunnen lezen in mijn voorgaande verslagen over Julius, dan is het een mirakel dat hij er nog zo goed bij loopt.

8 jaar geleden wisten we niet wat er van Julius moest komen toen we ontdekten dat Julius zijn heupen (HD) niet in orde bleken te zijn. Nu, 8 jaar later, rent hij nog steeds rond als een jonge god. Natuurlijk niet meer zo snel en met wat pijnstillers voor de artrose, maar als we hem hadden laten opereren aan zijn heupen is het maar de vraag of hij er nu nog wel was geweest.

Natuurlijk moeten we nu wel 1 a 2 keer per jaar naar Aharon voor een behandeling, want als er sneeuw ligt is hij niet te houden en draaft hij als een gek samen met zijn zusje door de tuin. Dan wil meneer nog wel eens uitglijden en dat is nou net niet zo goed voor hem, want dan is hij niet te houden (ook al zeggen we dat hij zich rustig moet houden). Ja, dan gaat er wel eens een werveltje schuiven en dan is het weer tijd dat we hem door Aharon laten behandelen die dan de zaak weer recht zet. Dan zien we na een dag ook meteen dat hij weer energieker loopt en kan onze Julius er weer een poosje tegen.

Sinds 2008 gaan we elk jaar naar Noorwegen en het zou jammer zijn als dat niet meer gaat. Zonder die twee gaan we namelijk niet van huis, ze genieten net zoveel als wij in de Noorse Forden.

Groetjes van een trotse baas/bazinnetje en zijn kleine zusje Maruscha (6 jaar) die ook bij Aharon komt en zo nu en dan behandeld wordt omdat ze ook als een gek door de tuin meent te moeten rennen en dan ook wel eens onderuit gaat.

Groetjes,

Fam. Bosma, Abbenes

Lees ook de volgende verhalen:
Teckel Hendrickje raakte verlamd na hoge sprongen
Mevr. Balk
Teckel Hendrickje raakte verlamd na hoge sprongen
Keeshond Benji had last van incontinentie
Fam. Henkens
Keeshond Benji had last van incontinentie
Hoop doet leven!
Fam. van Os
Hoop doet leven!
Spaniel Frizzle at niet of heel slecht
Fam. Collard
Spaniel Frizzle at niet of heel slecht

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?