NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Mevr. Kuipers
Shih Tzu Binqui ging steeds slechter lopen

Beste Mevrouw Drs. Aharon,

Een aantal maanden geleden kwam ik best wanhopig met mijn Shih Tzu Binqui bij u in de praktijk omdat hij steeds slechter ging lopen, door zijn rug gezakt leek en met zijn achterpoten sleepte. Natuurlijk bij het zien van andere hondenpatiënten viel zijn euvel nog wel mee, maar ook u leek bezorgd hoe u dit aan moest pakken.

Slechts 1 'intensieve' behandeling en 2 weken bench rust was er nodig om Binqui's toestand te laten verbeteren. Vervolgens hoefde hij niet meer in de bench en zijn we nog een paar keer bij u terug geweest. Dan was er aan zijn wervelkolom slechts een kleine correctie nodig. Binqui kreeg duidelijk weer meer plezier in het lopen en nu weer een paar maanden later zie ik hem nog steeds vooruitgaan.

Ik wil u daarvoor hartelijk bedanken en benadrukken hoe fijn het is voor alle hondenbezitters met kreupele honden dat u (meestal) zo kundig bent om ze te helpen. Super! Natuurlijk hoop ik nooit meer een beroep op u te hoeven doen, maar mocht het zo lopen, weet ik u absoluut te vinden.

Enorm bedankt!

Met vriendelijke groeten, Wendy Kuipers

Lees ook de volgende verhalen:
Bouvier Sandor had een nekhernia
Fam. Vink
Bouvier Sandor had een nekhernia
Teckel Fleur had haar rug ernstig geblesseerd
Fam. de Haan
Teckel Fleur had haar rug ernstig geblesseerd
Vliegende koekjes,
Ruud Kooistra
Vliegende koekjes,
Wolfalike Yorek en Tasmaskan pup Lyra
Marlies Rasker
Wolfalike Yorek en Tasmaskan pup Lyra

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?