NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Familie Suppers
Teckel Leentje was vanaf haar middel verlamd

Beste Drs. Aharon,

Langs deze weg willen we u nogmaals bedanken voor hetgeen u voor ons en onze teckel heeft gedaan.

Vorig jaar juli zijn we voor het eerst bij u geweest. Onze (toen 4 jarige) langharige dwergteckel Leentje had toen een hernia. Leentje was vanaf haar middel verlamd! Ze kon niets meer! Hartverscheurend om te zien! Onze dierenarts kon ons niet meer verder helpen. We konden nog naar de dierenkliniek in Utrecht voor een MRI-scan en afhankelijk daarvan eventueel opereren.

We zijn toen op zoek gegaan of er nog andere mogelijkheden waren. Als lid van de Nederlandse Teckelclub, hebben we toen contact opgenomen met mevrouw Velleman. Zij heeft ons doorverwezen naar u. Niet wetende wat we konden verwachten zijn we naar Noorden gereden. Volgens u was het goed mis met Leentje. Er zaten 3 ruggenwervels scheef bij haar.

De dag nadat u haar had behandeld, zag ik haar staart een beetje bewegen. Dat was al een wonder! De dag erna, weer wat meer beweging in de staart. Iedere dag ging het een klein beetje beter. Dat gaf hoop! We waren dolgelukkig!!

Na een paar dagen gebruikte ze alweer 1 achterpootje. Een paar dagen daarna allebei haar achterpootjes! Ze kreeg weer controle over haar plassen en ze kon weer poepen. Ik liet haar uit met een sjaal om de buik, heel even maar, totdat ze haar behoeftes had gedaan en dan weer rusten. Dit was niet altijd gemakkelijk, daar wij nog 3 teckeltjes en 3 bouviers hebben. Dan is er natuurlijk altijd wat te zien.

Na 14 dagen zijn we weer bij u teruggekomen. Toen kon ze al stukjes zelf lopen. Daarna is het alleen maar vooruit gegaan. We konden ons geluk niet op!

Afgelopen vrijdag 13 april zijn we weer bij u geweest. Wat voor velen een ongeluksgetal is, was voor ons een geluksgetal. Leentje was genezen!!! We moeten natuurlijk wel altijd voorzichtig met haar zijn en goed opletten, maar ze is weer de blije, vrolijke teckel die ze van tevoren was. We noemen haar altijd lollige Leentje. We kunnen u niet genoeg bedanken voor hetgeen u voor ons en onze Leentje heeft gedaan!

Nogmaals hartelijk bedankt,

Namens ons en onze teckelvrienden!!

Lees ook de volgende verhalen:
Sjimmie is lekker vrolijk nu.
Maria en René Ketelaar
Sjimmie is lekker vrolijk nu.
Ruwharige teckel Bella is na verlamming weer volledig hersteld
Fam. Mets
Ruwharige teckel Bella is na verlamming weer volledig hersteld
Leonberger Julius had slechte heupen en ellebogen
Fam. Bosma
Leonberger Julius had slechte heupen en ellebogen
Drentsche Patrijs Django werd Clubkampioen
Fam. Brom
Drentsche Patrijs Django werd Clubkampioen

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?