Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Fam. Heikoop
kruising Labrador/Herder Summer zakte door zijn achterlijf

Onze kruising labrador/herder Summer kon in februari ineens niet meer opstaan. Hij zakte door zijn achterlijf. Na enkele pogingen met het ondersteunen van de achterhand hervond hij zijn evenwicht. Maar ditzelfde herhaalde zich binnen enkele dagen nogmaals. Van een kennis kregen we toen de tip om eens contact op te nemen met dr. Aharon. Gelukkig kon Summer snel terecht.

Al na de eerste orthomanuele behandeling was er duidelijk verbetering, Summer zakte niet meer door zijn achterlijf en ging ook weer ontspannender liggen. De weken daarvoor bleef hij namelijk onrustig zoeken naar een prettige houding om te liggen. Veel rondlopen, dan in zijn mand, dan op de grond, dan op een kussen. Na de tweede behandeling is die onrust eigenlijk verdwenen.

Tijdens het wachten in de wachtkamer maakte een mede-bezoeker de opmerking: “nou, dat is al een oudje, of niet? Hij is vast een jaar of negen...” Nee, Summer is dertien jaar oud. Deze foto’s zijn twee weken geleden genomen. Behalve artrose in zijn voorpoot (die heeft hij al jaren en daar krijgt hij een pijnstiller voor) lijkt Summer dus zeker geen dertien! Hij geniet van zijn leven, elke dag, en wij van elke dag die we nog met hem hebben.

Bedankt!

Lees ook de volgende verhalen:
Labrador Argus had een gescheurde spier door zwaar apport
Fam. van Raayen
Labrador Argus had een gescheurde spier door zwaar apport
Kurt, mijn liefste maatje.
Edith Hagens
Kurt, mijn liefste maatje.
Het herstel van Luna de Teckel
Familie Ensink
Het herstel van Luna de Teckel
Julius is drie en een half jaar later voor 99 procent genezen
Fam. Bosma
Julius is drie en een half jaar later voor 99 procent genezen

Een vraag of een afspraak?