Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Mevr. Verwaaijen
Kat Pipo had een verschoven wervel

Drie jaar geleden heeft mijn kat Pipo met een vreemde kat gevochten die, in mijn afwezigheid, via het kattenluik het huis was binnengedrongen. Toen ik Pipo oppakte, bleek haar rechter achterpootje helemaal slap te zijn waardoor zij er niet meer op kon staan.

De dierenarts constateerde dat Pipo een verschoven wervel had, maar kende geen specialist die haar wervelkolom kon corrigeren. Derhalve schreef hij Prednoral voor om haar rugspieren te ontspannen. De Prednoral hielp inderdaad, in zoverre dat Pipo tijdelijk weer op haar rechter achterpootje kon staan en ietwat scheef kon lopen.

Gedurende anderhalf jaar ben ik in de groepspraktijk bij verschillende dierenartsen geweest en geen enkele ervan kon mij een ander advies geven. Ook ben ik met haar twee keer naar een osteopaat geweest maar helaas, zonder resultaat.

Intussen ging Pipo steeds slechter lopen en teneinde raad heb ik aan mijn eigen orthomanueel arts in Woerden, Dr. Liem, gevraagd of hij ook katten kon behandelen. Dr. Liem verwees mij naar Dr. Aharon, de enige Orthomanueel Dierenarts in Nederland. Tot mijn verbazing bleek Dr. Aharon altijd de verslagen van haar behandelingen aan de desbetreffende dierenartsen te sturen. Terwijl de werkwijze van dr. Aharon dus bij vele dierenartsen bekend is, verwijzen sommige dierenartsen helaas niet snel genoeg door. Zeker wanneer het kattenproblemen betreft.

Inmiddels is Pipo met succes door Dr. Aharon behandeld en loopt als een negentienjarige oude dame fier en gezond in huis en tuin rond. Misschien wordt zij wel 26 jaar oud. Ik ben Dr. Aharon heel dankbaar voor de goede en succesvolle behandeling van Pipo en hoop nog vele jaren van mijn lieve kat te kunnen genieten.

Lees ook de volgende verhalen:
Rottweiler Luca verstarde soms en begon te struikelen
Edmund en Esmeralda Hardenberg
Rottweiler Luca verstarde soms en begon te struikelen
Teckel Floortje heeft ieder jaar een hernia
Mevr. Moerman
Teckel Floortje heeft ieder jaar een hernia
Meneer Sip kan de zon weer zien,
Eva
Meneer Sip kan de zon weer zien,
Schnauzer Mosel became very lethargic and was dragging his legs
Joseph and Maria E.
Schnauzer Mosel became very lethargic and was dragging his legs

Een vraag of een afspraak?