NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Mevr. Vereijken
Kruising Pekingees Bella had een rughernia

In december 2009 kwamen wij met onze kruising Pekingees/ Shih Tzu Bella bij u. Enkele dagen daarvoor had zij een hernia gekregen en kon bijna niet meer lopen. U heeft haar toen behandeld en na wekenlange benchrust, gecombineerd met massage en oefeningen, ging het steeds beter.

In april 2010 vond u dat ze voldoende hersteld was en dat wij niet meer met haar terug hoefden te komen. Ze liep nog wel wat waggelend en u dacht dat dit wellicht niet meer helemaal beter zou worden, maar wij waren al zielsgelukkig dat onze Bella weer goed kon lopen.

Inmiddels zijn we bijna twee jaar verder en het gaat heel erg goed! Het lijkt wel of ze in de laatste maanden nog verder vooruit is gegaan; ze loopt weer als vanouds en heeft ontzettende zin in het leven. We letten er goed op dat ze zo min mogelijk ongewenste capriolen uithaalt, zoals op en van stoelen en banken springen.

Af en toe is ze ons te snel af; zo maakte ze laatst weer haar ouderwetse zweefsprong, met een lang uitgerekt lichaam en zo ver mogelijk naar voren in plaats van naar beneden....van de bank op de grond... je zag dat ze ervan genoot. Die sprong hadden we heel lang niet meer gezien, voor ons een teken dat het echt heel goed gaat.

Ik had nooit gedacht dat ze nog eens zover zou komen. Daarom stuur ik dit bericht, uit blijdschap en dankbaarheid dat het zo is gegaan. Hartelijk bedankt voor alles en wij hopen dat het goed blijft gaan.

Lees ook de volgende verhalen:
10 jaar na de twee hernia behandelingen
Fam. Brouwer
10 jaar na de twee hernia behandelingen
Marco en Josta werden behandeld aan hun oude ruggen
Fam. Bouman
Marco en Josta werden behandeld aan hun oude ruggen
Franse Bulldog Diva had al eerder rugklachten gehad
Fam. van Benthem
Franse Bulldog Diva had al eerder rugklachten gehad
Zwabber, een trouwe vriend
Boyo Teulings
Zwabber, een trouwe vriend

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?