Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Aad en Berry Lok
Labrador Berry had een nekblessure opgelopen

Maassluis, 30 juni 2011

Sinds 14 september 2007 heb ik een hulphond gekregen van Stichting Hulphond. Berry helpt mij in het dagelijks leven en seint als ik duizelig aan het worden ben. Daarnaast is Berry gedeeltelijk blindengeleidehond.

Eind 2009 heeft Berry door een ongelukkige manoeuvre in de gehandicaptenbus een nekblessure opgelopen. Berry is eerst onder behandeling geweest van onze eigen dierenarts. Later is zij door hem naar Dr. Aharon doorgestuurd.

Dr. Aharon is bij mij bekend door mijn vroegere werk. Zij is de eerste orthomanuele dierenarts in Nederland. Zij verrichtte destijds heel goed werk in Amsterdam. Ik was erg blij dat ik met Berry naar Dr.Aharon doorgestuurd werd door onze dierenarts. Na 2 behandelingen stonden de nekwervels van Berry goed, waardoor de kwaliteit van leven is verbeterd. Berry kan haar werk weer uitvoeren op een aantal zware dingen na.

Ook heeft Dr. Aharon Berry een beter tuig gegeven zodat haar nek minder belast wordt. Het is een goed teken dat Berry vrolijk bij haar praktijk binnenstapt.

Liefs van Aad en Berry Lok

Lees ook de volgende verhalen:
Kater Baghera begon te zwalken
Mevr. Kloos
Kater Baghera begon te zwalken
Teckel Quist had rugklachten
Fam. Heijkoop
Teckel Quist had rugklachten
Sportief bezig zijn met je trouwe 4-voeter,
Heidi Claessens
Sportief bezig zijn met je trouwe 4-voeter,
Bolognezer Liza herstelde onvoldoende na operatie
Fam. van der woude
Bolognezer Liza herstelde onvoldoende na operatie

Een vraag of een afspraak?