Ervaringen van onze klanten

Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Mevr. S. Luiten
Kruising Rexy kreeg na een aantal sprongen last van zijn achterpoot

Mijn bastaard Herder Rexy (zijn moeder is een kruising Duitse Herder X Labrador Retriever en zijn vader een Duitse Herder) wordt juli 2010 alweer 12 jaar. Ondanks zijn leeftijd is hij nog jong, fit en speels. Van pup af aan heeft hij met veel plezier gehoorzaamheid getraind en in 2003 besloten we na de GG1 om behendigheid te gaan doen.

Met de behendigheid zijn we gestopt. Heel af en toe mocht hij nog wel eens een paar hindernisjes nemen voor de lol, maar trainen zat er niet meer in. Hoewel dat best jammer is, zijn er gelukkig nog zat andere dingen die Rexy nog wel heel erg leuk vind en gewoon kan doen. Zoals achter stokken, balletjes en frisbees aanrennen. Uiteraard in beperkte mate, maar hij doet het met erg veel plezier.

Sinds 2008 heeft Rex een Australian Shepherd vriendinnetje, die in april 2010 twee jaar wordt. Twee of drie keer in de week gaan we met Dayita wandelen (ze woont bij een vriendin van ons). Maar ondanks dat Rex bijna 10 jaar ouder is, laat hij zich niet kennen en rent haar er nog bijna uit. Nog altijd speels als een jonge hond, heerlijk. Hij geniet zichtbaar van het leven en als er wat te spelen valt, is hij van de partij.

Nu ik met eigen ogen heb gezien hoe Rex opknapt van de behandelingen bij Dorit, geef ik mensen met honden met soortgelijke problemen vaak het advies ook eens langs te gaan. Ze doet het fantastisch, de honden worden ook helemaal op hun gemak gesteld en ze is heel enthousiast naar de hondjes toe. Het is een aardig eindje rijden (ruim een uur) maar dat is het meer dan waard als je hond er zo van opknapt! Dorit, hartstikke bedankt!!!

Lees ook de volgende verhalen:
Tommy
Michel en Francoise
Tommy
Rottweiler Luca verstarde soms en begon te struikelen
Edmund en Esmeralda Hardenberg
Rottweiler Luca verstarde soms en begon te struikelen
Elleboogdysplasie bij Venz onze Labrador
Familie de Jong
Elleboogdysplasie bij Venz onze Labrador
Teckel Noor had al tweemaal een hernia-achtige aanval gehad
Mevrouw Ebbenhorst
Teckel Noor had al tweemaal een hernia-achtige aanval gehad

Een vraag of een afspraak?