NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Fam. Bosma
Maruscha en de puppykeuring

Vandaag, 24 april 2007, zijn we naar Dr. Aharon geweest voor de puppykeuring. Toen we twee jaar geleden een Leonberger kregen, wisten we nog niet wat voor problemen we zouden krijgen het eerste jaar. Mocht u geïnteresseerd zijn in Julius zijn verhaal, dan kunt u dit lezen op de website onder de rubriek "HD en de jonge hond".

Sinds begin van dit jaar hebben we er een Leonberger bij gekregen. Een halfzusje van Julius (zelfde moeder maar een andere vader). We hebben wel even getwijfeld of we dit zouden doen, aangezien Julius de eerste twee jaar alle aandacht heeft gehad. Maar al gauw waren we het er over eens dat het best leuk kon zijn voor Julius. Tot nu toe hebben we daar dan ook geen spijt van gehad. Die twee gaan echt fantastisch met elkaar om.

Toen we hoorden dat Dorit Aharon ook puppykeuringen deed, wisten we meteen dat we hier gebruik van gingen maken. Zodoende zijn we vandaag voor de puppykeuring geweest en bleek alles goed te zijn en kregen we zelfs een certificaat voor Maruscha. We weten nu dat alles goed is met Maruscha en kunnen dit ook een ander aanraden.

Hadden we dit ook met Julius gedaan, dan hadden we waarschijnlijk wat minder problemen gehad doordat je dan sneller hierop in kunt spelen. Maar dat is altijd achteraf gepraat waar je verder niets mee kunt. Het geeft ons in ieder geval een goed gevoel dat we vroegtijdig alles gedaan hebben wat we konden. Dit houdt niet in dat er nu niets meer kan gebeuren, maar wel dat als er nu wat was geweest dat we er dan vroegtijdig bij waren geweest.

Lees ook de volgende verhalen:
Dani 9 jaar na een nekhernia
Mevr. Jager
Dani 9 jaar na een nekhernia
Kooiker Sam had een pijnlijke rug
Mevr. Brouwer
Kooiker Sam had een pijnlijke rug
Jack Russell Bart ging van verlamd naar genezen
Mevr. Schram
Jack Russell Bart ging van verlamd naar genezen
Jack Russel Sammeke had een hernia
Fam. Dierckx
Jack Russel Sammeke had een hernia

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?