NL
|
EN
|
FR
|
DE
|
ES
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Fam. Bouman
Marco en Josta werden behandeld aan hun oude ruggen

Hier zijn de ervaringen van twee oudjes, die verschrikkelijk baat hebben gehad bij hun bezoeken aan jullie!

Marco:

Ik ben Marco, een trotse Mechelse Herder op leeftijd (mag je wel zeggen... ik wordt eind dit jaar 15!!!!). Ik kom uit de oude hondenopvang op Tholen, de Elkiestichting. Mijn baasjes hebben mij daar 1,5 jaar geleden gehaald en ik leef nu het leven zoals een heer van stand dat hoort te leven!!!

Ik begon een half jaar geleden nogal stram te worden, lag niet meer lekker met mijn 4 poten omhoog het leven ondersteboven te bekijken, had wat moeite met mijn bromsnor uitstraling naar al dat jonge, snelle grut... afijn... De baasjes zochten naar iemand die iets met oude ruggen kon enz...

Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij mevrouw Dorit Aharon en, afgezien van wat pijn na de behandeling, WAS DIT SUPER!!!! Ik was na 2 dagen weer een jonge god!!!! Het heeft mij 5 jaar jonger gemaakt.

Ik ren weer, voel me een hele piet en heb weer veel meer plezier in het leven! Eens per half jaar ga ik nu bij haar langs en doet ze wat met mijn rug (wel een beetje eng soms hoor, maar... ik blijf een heer van stand!!!).

Groetjes van Marco

Josta:

Hoi, ik ben Josta (thuis ook wel Fluffie de Verschrikkelijke genoemd... ik begrijp niet waarom... ik ben echt het liefste hondje ter wereld!!!!). Ik ben een Groenendaeler kruising, sinds ruim een jaar het maatje van Marco en ik kom ook uit de oudjes opvang op Tholen.

Man, wat was ik zenuwachtig toen ik voor het eerst met Marco samen naar Dorit Aharon ging!!!! Ik moest zowaar poepen op de oprit, maar Dorit Aharon zei: "laat mij het maar opruimen, daar heb ik voor doorgeleerd". Nou ja, ik vond het wel heel spannend hoor... Al dat gedoe... moest de baas mijn hoofd (ik heb geen kop hè) ook nog eens vasthouden en deed zij een beetje enge dingen met mijn rug...

Maar goed, achteraf heerlijk hoor!!! Hé, Ik ben 13 jaar en ik spring vanuit stand over een hek van een meter (iemand moet die eenden toch uit de tuin jagen?). Ik moet deze week weer op controle... puh, fluitje van een cent!!!!

Het vrouwtje is met name bij jullie terecht gekomen door de berichten op de site over Salsa, de Mechelse Herder van 15 jaar oud. Een heel mooi bericht. En wij zijn van plan daar nog wat jaartjes bovenop te doen!!!!!

Dank je wel Dorit Aharon en ook zeker onze eigen dokter, Carianne Baas uit Waddinxveen!

Groetjes, Marco en Josta

Lees ook de volgende verhalen:
Keeshond Benji had last van incontinentie
Fam. Henkens
Keeshond Benji had last van incontinentie
Yesss; we did it!!
Carlien Harms
Yesss; we did it!!
Teckel Loekie had een hernia op 2 plaatsen
Fam. Hellingman
Teckel Loekie had een hernia op 2 plaatsen
Kat Trinny wilde door pijn niet eten
Mevr. Dorrestijn
Kat Trinny wilde door pijn niet eten

Ga direct naar ons socialmediakanaal:

Op zoek naar een orthomanuele dierenarts?