Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Nick Middelberg
Het gaat supergoed met Steve.

Hallo, ik ben Nick en dit is mijn franse bulldog Steve. Mijn grote vriend Steve ging ineens moeilijk lopen tijdens een wandeling en wilde uiteindelijk niet meer verder lopen. We zijn meteen naar de dierenarts gegaan en daar bleek dat hij een hernia had. Het advies was om hem te laten opereren, dit kostte 1600 euro. Hij zou onder narcose moeten wat de nodige risico’s met zich mee zou brengen. Ook was het niet zeker of hij daarna van de hernia af zou zijn.

Eenmaal thuisgekomen hebben we gezocht op google en kwamen we uit bij Drs. Aharon. Er waren veel goeie reviews te lezen waarop we direct een afspraak gemaakt hebben. Bij Drs. Aharon is het een feestje voor honden, ze strooit met snoepjes en dus is ze meteen Steve zijn grote vriendin. Steve zijn ruggenwervels zijn recht gezet en we kregen duidelijke instructies mee voor zijn revalidatie, zoals benchrust, manier van hem optillen en de opbouw van het wandelen. We zijn meerdere keren bij dr. Aharon geweest en zijn er steeds wervels goed gezet.

Uiteindelijk zijn we nu een jaar verder en is Steve weer helemaal de oude. Zonder pijn en zonder de risico’s van een zware operatie. Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze en behandeling van Drs. Aharon en blijven daarom jaarlijks voor controle terugkomen. Wij zijn haar zeer dankbaar voor het herstellen van de rug van Steve. Nick Middelberg

Lees ook de volgende verhalen:
Julius: Afscheid van een echte vriend
Fam. Bosma
Julius: Afscheid van een echte vriend
Duitse Herder Sparky heeft HD en artrose in beide heupen
Fam. Verhoeff
Duitse Herder Sparky heeft HD en artrose in beide heupen
Nikkie is altijd een agressieve tante geweest
Tonny
Nikkie is altijd een agressieve tante geweest
Teckel Floortje heeft ieder jaar een hernia
Mevr. Moerman
Teckel Floortje heeft ieder jaar een hernia

Een vraag of een afspraak?