Ervaringen van onze klanten

Lees ervaring:
"Cato en Pleun komen regelmatig langs"
Deel dit artikel: Delen via Facebook Delen via Twitter
Petra Driessen
Cato en Pleun komen regelmatig langs

Oktober 2010

We bezoeken zeker al zoín jaar of 4 de praktijk van Dr. Dorit Aharon. En met "we" bedoel ik onze zwarte Lab Pleun (10jr.) en onze Golden Cato (11jr.).

Het begon allemaal met Pleun, zij zakte plots door haar achterpoten en kon moeilijk opstaan. Nadat het nog een keer gebeurde, kreeg ik, op aanraden van een collega, het telefoonnummer van Dr. Dorit Aharon. Ik kon snel langskomen en het bleek dat er rugwervels scheef stonden, en na wat ďhandgrepenĒ corrigeerde Dr. Aharon deze wervels. We kregen richtlijnen mee hoe we haar spieren sterker konden maken en met Pleun ďhuppeldenĒ we de praktijk weer uit, op weg naar huis. Het gaat heel goed met haar, elk jaar komt ze terug voor een ďonderhoudsbeurtĒ.

Dorit corrigeerde de rug en daarna hadden we een compleet andere hond! We zagen dat ze eindelijk lekker in haar velletje zat, ging zelfs zwemmen! Voor die tijd wilde ze alleen pootje baden.

Maar we komen nog steeds heel regelmatig terug met Cato, soms mogen we 6 maanden wegblijven, dan gaan we weer om de 3 maanden terug. Er is altijd wel een of meerdere wervels te corrigeren, maar Cato heeft er baat bij. Ik ben heel erg blij dat we destijds bij Dorit terecht zijn gekomen, want ze heeft (en doet het nog steeds!) heel goed werk verricht bij onze twee ďmeidenĒ.

Petra Driessen

Lees ook de volgende verhalen:

Een vraag of een afspraak?